Kontakt

Video

Gå ind og subscribe på vores YouTube kanal for at se flere interessante videoer fra Etikos. KLIK HER

Minidok – Bo-Vejle

Hvordan kan arbejdet med etik og dilemmaer styrke en fælles forståelse af kerneopgaven i organisationen? Og hvad betyder det for borgerne?

Se denne mini-dokumentar om samarbejdet mellem Bo-Vejle og Etikos.


Billundserien 4/4 – Tværfaglig lærende kultur

I dag bringer vi 4. og sidste afsnit i Billundserien, hvor Lene og Christina sætter fokus på indsatserne: Dialogredskaber til at styrke det tværfaglige samarbejde omkring kerneopgaven. Vi håber i har fundet denne lille miniserie om kulturprocessen hos Billund Kommunes Voksenstøtteområde interessant. Tak fordi i så med.


Billundserien 3/4 – Implementering af kommunens ledelsesgrundlag

Se det 3. afsnit i Billundserien hvor Uffe og Lene fortæller om en succesfuld forandringsproces inden for hele Voksenstøtteområdet i Billund Kommune.

Denne gang om indsatsen: Implementering af kommunens ledelsesgrundlag. ”Et sundt skud paradoksledelse”


Billundserien 2/4 – Fælles kerneopgave

Se andel del i Billundserien hvor Lene og Christina sætter fokus på indsatsen: Fælles kerneopgave


Billundserien 1/4 – Forandringsproces

Se det første afsnit i Billund-serien – om en succesfuld forandringsproces inden for Voksenstøtteområdet i Billund Kommune; processen involverer ca. 800 medarbejdere.


Tilmeld Etikos’ Kurser

Tjek kurserne ud HER


Uffe og Lene snakker om “små butikker”

Har I også dilemmaer, der er svære at tale om og ligger de og ulmer under overfladen? Hos Etikos kalder vi dem for “skyggedilemmaer”. Uffe og Lene sætter her fokus på et af de “skyggedilemmaer”, vi ofte møder ude i organisationerne. Nemlig dem vi kalder for “små butikker”.

Se med her for at høre mere om hvad “små butikker” er for et dilemma og hvilke komplikationer, de kan medføre.


Flyt jeres dialog fra tomgang til fremgang

Går jeres dialoger også tit i tomgang og bliver I frustreret? Christina og Morten fortæller her om, hvordan man kan navigere i dilemmaerne, og hvordan man kan flytte dialogen, i en personalegruppe, fra tomgang til fremgang.


Morten og Christinas fredagsrefleksion

I denne fredagsrefleksion har vores nye medarbejder og konsulent Morten Rønde Rasmussen og Christina Busk været ude hos en kunde.

Det handlede om håndteringen af dilemmaer og paradokser i det professionelle arbejde. Hør her Morten reflekterer over hvordan, han oplevede effekten af processen første gang, han var ude hos en kunde.


Christina og Uffe om kommunikations- og faciliteringskursus

Hvad får du ud af at deltage på vores Kommunikations- og faciliteringskursus? Christina og Uffe sætter her fokus på to resultatmål for vores kursus.

Hvis du vil lære at holde dialogen på det professionelle spor og holde fokus på kerneopgaven, så er vores kursus lige noget for dig. Tryk på linket for at læse mere om kurset og datoer her:
https://etikos.dk/kommunikations-og-faciliteringskursus-2/


Mette og Lenes fredagsrefleksion

i Denne fredagsrefleksion har Mette og Lene været ude og afholde et inspirationsmøde for en ledergruppe indenfor skole-, daginstitutions-, familie- og kulturområdet. Det handlede blandt andet om, hvordan Etikos‘ dilemmamodel kan bruges til for eksempel:

– Implementering og revitalisering af politik
– Refleksion og dilemmahåndtering
– Afholdelse af MUS-samtaler

Se videoen for at høre lidt om vores to chefkonsulenters reflektioner over inspirationsmødet


Uffe reflekterer over paradoksledelse

Uffe har netop været ude og holde oplæg for en gruppe ledere om paradoksledelse.

Her reflekterer han over spørgsmålet, om man skal imitere den ledelse, man bliver mødt med ovenfra, videre nedad i organisationen. Det er blot ét af de dilemmaer, man som leder møder ude i organisationerne.

Hos Etikos ønsker vi at hjælpe dig til at kunne navigere i og håndtere de uundgåelige paradokser og dilemmaer, som organisationer er fyldt med. Det afholder vi kursus i. Klik her for at læse mere om kurset


Fredagsrefleksion – Udvikling af politikker

Fredagsrefleksionen slår et slag for at have den etiske balance på plads og lade den etiske stemme få fylde, når der udvikles nye politikker på landets velfærdsområder. Lyt med her og hør Christina Busk fortælle lidt om Etikos‘ arbejde med politikudvikling. Rigtig god weekend til jer alle!


Investér i den gode dialog og dilemmahåndteringskompetencer

Investér i den gode dialog og i dilemmahåndteringskompetencer; det er en investering i organisationens udvikling og trivsel.

Sådan siger vi hos Etikos. Chefkonsulent, Lene Frølund Thomsen, fortæller her om udbyttet af at deltage Kommunikations- og faciliteringskursus hos Etikos. Klik på linket for at læse mere.


Hvordan håndterer man dilemmaer på arbejdspladsen?

Hør chefkonsulent, Uffe Lund, fortælle om hvordan man håndterer dilemmaer på arbejdspladsen.

Som Uffe siger, så kræver det træning. Så tryk på nedenstående link for at tjekke vores kursus ud: https://etikos.dk/kommunikations-og-faciliteringskursus-2/