Kontakt

Video

Gå ind og subscribe på vores YouTube kanal for at se flere interessante videoer fra Etikos. KLIK HER

Mette og Lenes fredagsrefleksion

i Denne fredagsrefleksion har Mette og Lene været ude og afholde et inspirationsmøde for en ledergruppe indenfor skole-, daginstitutions-, familie- og kulturområdet. Det handlede blandt andet om, hvordan Etikos‘ dilemmamodel kan bruges til for eksempel:

– Implementering og revitalisering af politik
– Refleksion og dilemmahåndtering
– Afholdelse af MUS-samtaler

Se videoen for at høre lidt om vores to chefkonsulenters reflektioner over inspirationsmødet

Rigtig god weekend ønskes i fra alle os hos Etikos.

Uffe reflekterer over paradoksledelse

Uffe har netop været ude og holde oplæg for en gruppe ledere om paradoksledelse.

Her reflekterer han over spørgsmålet, om man skal imitere den ledelse, man bliver mødt med ovenfra, videre nedad i organisationen. Det er blot ét af de dilemmaer, man som leder møder ude i organisationerne.

Hos Etikos ønsker vi at hjælpe dig til at kunne navigere i og håndtere de uundgåelige paradokser og dilemmaer, som organisationer er fyldt med. Det afholder vi kursus i. Klik her for at læse mere om kurset

Fredagsrefleksion – Udvikling af politikker

Fredagsrefleksionen slår et slag for at have den etiske balance på plads og lade den etiske stemme få fylde, når der udvikles nye politikker på landets velfærdsområder. Lyt med her og hør Christina Busk fortælle lidt om Etikos‘ arbejde med politikudvikling. Rigtig god weekend til jer alle!


Investér i den gode dialog og dilemmahåndteringskompetencer

Investér i den gode dialog og i dilemmahåndteringskompetencer; det er en investering i organisationens udvikling og trivsel.

Sådan siger vi hos Etikos. Chefkonsulent, Lene Frølund Thomsen, fortæller her om udbyttet af at deltage Kommunikations- og faciliteringskursus hos Etikos. Klik på linket for at læse mere.


Hvordan håndterer man dilemmaer på arbejdspladsen?

Hør chefkonsulent, Uffe Lund, fortælle om hvordan man håndterer dilemmaer på arbejdspladsen.

Som Uffe siger, så kræver det træning. Så tryk på nedenstående link for at tjekke vores kursus ud: https://etikos.dk/kommunikations-og-faciliteringskursus-2/