Christina Busk

  • Ejer og stifter af Etikos
  • Cand.theol.
  • Uddannet proceskonsulent fra Rambøll. Moduler på master i Anvendt Etik.

Christina er indbegrebet af en multitasker: til daglig er hun både leder for Etikos og samtidig fuldblodskonsulent på farten.

Som leder for Etikos, er Christina både den strategiske haj, som sikrer at virksomhedens fokus og kvalitet hele tiden udvikler sig, og en vagthund der værner om Etikos som den gode arbejdsplads.

Læs mere

Som konsulent arbejder Christina især med strategiimplementering hos samarbejdsparterne: strategi- og politikudvikling bredt set, den tydelige retning for organisationen og fokus på konkrete målsætninger indenfor de rammer og vilkår, der nu engang gør sig gældende. Samarbejdsparterne oplever at de finder deres ståsted. Christina er utrættelig i sit drive og har samtidig en evne til at bevare roen og finde veje til handling – selv der hvor det er voldsomt komplekst, eller hvor følelserne raser, kan hendes samarbejdspartnere og medarbejdere altid regne med hende.

Som leder brænder Christina for at se sine medarbejdere lykkes og hun evner – som få – at mestre den svære kunst at bedrive tillidsbaseret ledelse – i praksis! Der er højt til loftet i Christinas ledelse og en særlig sans for at få medarbejdernes potentiale til at folde sig ud.

Det samme gør sig gældende for Christinas andre samarbejdspartnere: Christinas mål er at se dem lykkes og få succes, og hun er med til at skabe en platform for at det kan lade sig gøre.

”At se forandringen fra frustreret virkelighed til meningsfuld hverdag. Det er så inspirerende, når man er der, hvor man mærker at det begynder at falde på plads. Og det er inspirerende, fordi det har så stor betydning for, hvordan folk har det i deres arbejde, og for de opgaver de løser – og dermed også for de mennesker, der påvirkes af de løsninger.”